07:41

C&C Consult Grup

C&C CONSULT GRUP ofera servicii profesionale de traduceri realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, traduceri legalizate notarial si supralegalizari cu Apostila Conventiei de la Haga.

Efectuam traduceri atat pentru persoane fizice (acte studii, acte emigrare, caziere, documente de identitate, programe analitice etc.) cat si pentru persoane juridice, acoperind un spectru larg de domenii:
- juridic(acte de societate, contracte, sentinte, procuri, declaratii etc.),
- tehnic (IT, auto, industrial, electric, energetic etc.) ,
- medical,
- economic (financiar, bancar, contabil, etc),
- marketing (pliante, oferte, prezentari etc.)

Tratam cu profesionalism fiecare solicitare si cu ajutorul unei echipe de profesionisti garantam calitatea traducerilor semnate, promptitudinea si seriozitatea.

PRETURI AVANTAJOASE SI CORECTE

Preturile difera in functie de: limba din/in care se traduce, termenul de livrare, gradul de dificultate, volumul lucrarii.

CONFIDENTIALITATE

Suntem preocupati de confidentialitatea materialelor traduse. Nimeni inafara personalului autorizat nu va avea acces la informatii.

CONTACT

Ne gasiti in TULCEA, la adresa Str 1848, nr 8 bl 2a, sc D, parter (Policolor)Suntem o echipa competitiva si crestem de la zi la zi cu unicul obiectiv de a oferi clientilor nostri servicii de maxima calitate.